35 ΧΡΟΝΙΑ
Εμπειρίας

Οι χαμηλές τιμές δίχως την αλλοίωση των υλικών
είναι το προνόμιο μας στη κατασκευή.

company

Η Αθηναϊκή Τεχνική ξεκίνησε την δραστηριότητα της πριν 35 χρόνια δυναμικά στον χώρο των ΚΙΝΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣΜΑΤΩΝ με εφαρμογές σε ειδικά προφίλ αλουμινίου της εταιρεία μας.

Η διάθεση για αναβάθμιση των υπηρεσιών, των πρώτων υλών που διαθέτουμε, μας οδήγησε στο να επενδύουμε και να παρακολουθούμε την παγκόσμια αγορά των υλικών που χρησιμοποιούμε, πετυχαίνοντας ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΥΈΛΙΚΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ για οποιαδήποτε χρήση προορίζεται αυτή, βάζοντας την εταιρεία στις πρώτες θέσεις προτίμησης επιλογής της από τους πελάτες στην Ελληνική αγορά.

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή κινητών διαχωριστικών γραφείων αλουμινίου όλων των τύπων, χαμηλών μεταθετών χωρισμάτων,δαπέδου οροφής ,στη διαρρύθμιση – διαμόρφωση εσωτερικών επαγγελματικών χώρων γραφείων και κατοικιών, στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου συρόμενα, ανοιγόμενα ,σταθερά,βιτρίνες καταστημάτων , είσοδοι πολυκατοικιών, θωρακισμένες πόρτες ,κατασκευές με γυψοσανίδα,ψευδοροφές από ορυκτή ίνα ,μεταλλικές κατασκευές ,εξωτερικά διαχωριστικά κλπ.

Η οργάνωση και η στελέχωση Αθηναϊκής Τεχνικής σε ανθρώπινο δυναμικό απαρτίζεται από έμπειρους τεχνίτες οι οποίοι βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο επί σειρά ετών.

Διαθέτουμε εκθεσιακό χώρο πολύ κοντά στο το σταθμό Metro Νέος Κόσμος. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μας επισκεφθεί, να δει από κοντά , και να επιλέξει τα προϊόντα που επιθυμεί.

Γιατί εμάς…..

10 λόγοι επιλογής τις εταιρείας μας.

 

Ανταγωνιστικές τιμές αγοράς.

Προσέγγιση με γνώμονα την ποιότητα.

Προηγμένη μονάδα παραγωγής.

         Σύντομος χρόνος παράδοσης.

         Απεριόριστες χρωματικές επιλογές.

Ελληνικά προϊόντα.

Εύρος λύσεων για κάθε προϋπολογισμό

Ευελιξία στο σχεδιασμό.

Μακροχρόνια εγγύηση.

Επαγγελματική αντιμετώπιση πελατών .

 

Τηλεφωνήστε τώρα
στο 210 9013113

Ώστε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία και αν έχετε.

Free WordPress Themes